Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Uitnodiging voor discussie over Duurzame Inzetbaarheid

maandag 18 juni 2018

Uitnodiging: 28 juni 2018 HR discussie over Duurzame Inzetbaarheid 

Er zijn momenteel veel nieuwe ontwikkelingen rondom het werken in de Technische Groothandel: de AOW leeftijd gaat omhoog, het werk in de Technische Groothandel verandert door automatiseren en robotisering, om er enkele te noemen.

Daarom zijn CAO-partijen in de Technische Groothandel het project Duurzame Inzetbaarheid gestart en hebben zij de Stichting Duurzame Inzetbaarheid voor de Technische Groothandel (SDITG) opgericht.  Wat moeten mensen kennen en kunnen, nu en in de toekomst?

Daar wil de SDITG graag met mensen uit de Technische Groothandel over discussiëren op donderdag 28 juni 2018 van 16.00 tot 18.00 uur te Breukelen. Klik hier voor meer details. Aanmelden kan via sammy@hetstormt.com.

De SDITG organiseert ook paneldiscussies voor ICT-ers, sales/verkoopbinnendienst, leidinggevenden en chauffeurs (wij hebben eerder al een groep orderpickers gesproken). Hebt u mensen in uw onderneming die hierover mee willen praten? Dan verzoeken wij u hen te vragen om hieraan deel te nemen. De data voor deze panel discussies staan in deze uitnodiging. Wij willen 8 tot 10 mensen per beroepsgroep. Op een eigen en interactieve manier vragen wij de input van de betreffende groep.

Heel veel dank alvast!

Terug