Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

100 gratis cursussen & trainingen zijn vanaf nu voor iedereen beschikbaar in de Technische Groothandel.

donderdag 23 april 2020

Beste werkgever,

SAM heeft iets leuks voor jou en al jouw medewerkers. Vanaf nu zijn er meer dan 100 gratis cursussen & trainingen beschikbaar voor alle werkgevers en werknemers in de Technische Groothandel!

Waarom?
Als werkgever weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat jij en jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen. Op privé vlak, op het werk en zeker ook in de toekomst. Daarom biedt SAM meer dan 100 gratis online trainingen aan. Waar jij en jouw medewerkers echt wat aan hebben. Want SAM is er voor iedereen in de Technische Groothandel. Iedereen die vandaag, maar ook morgen met plezier wil werken. Gezonder en gelukkiger. Zonder stress of gedoe.

Zo werkt het:

  • Ga naar www.samwerkt.nl
  • Klik op meer dan 100 gratis cursussen & trainingen
  • Log in en je komt in de online trainingen van GoodHabitz
  • Kies je training

Wil je dit bericht delen met al jouw collega’s?
Want de meer dan 100 gratis cursussen & trainingen zijn vanaf nu voor iedereen beschikbaar in de Technische Groothandel.
Wil je meer info of flyers opvragen?

Bel 0800 22 55 726 of mail naar contact@samwerkt.nl

PS: Benieuwd naar de flyer? Kijk hier!

Veel succes en plezier!

De groeten van SAM

SAM is een initiatief van de Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel, waarin werknemers- en werkgeversorganisaties krachten bundelen om duurzame inzetbaarheid te stimuleren van vakbekwaam personeel in de Technische Groothandel

Terug